1. أهلا وسهلاً بكم في :: IQ-TeaM FORUM :: .
    إذا كانت هذه الزيارة الأولى أو لديك الرغبة بالانضمام لأعضاء شبكة عراق تيم فيجب الاطلاع على خصوصية الشبكه فربما بقائك زائر افضل لك من الانضمام بحيث أن قوانين شبكة عراق تيم لا تتناسب مع اهتماماتك .
    • للأطلاع على الخصوصية وسياسة الاستخدام - التفاصيل
    • بعد الاطلاع على سياسة الموقع وقوانين شبكة عراق تيم يمكنك التسجيل معنا - تسجيل عضو جديد
    إستبعاد الملاحظة
الكاتب : :: dev-vb :: | المشاهدات : 2,181 | الردود : 3
حالة الموضوع:
مغلق
  1. :: dev-vb ::

    :: dev-vb :: Developer

    الأنتساب:
    ‏7 مارس 2012
    المشاركات:
    21
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    1
    نظام التشغيل:
    Linux
    [​IMG]


    قالب بسيط لتسجيل الدخول بالـ Jquary والـ css


    [​IMG]

    [​IMG]

    عذراً على جوده الصوره بس علشان حجمها ميكبرش

    تمامـ

    [​IMG]

    اولا ميكونش عندك منتديات اغانى افلام او صور نساء ( اى حاجه غير محلله شرعاً )

    معنديش استعداد اخد زنوب من حد

    [​IMG]


    فى الاول عندنا الملفات دى

    [​IMG]

    - ملف الاستايل .
    - ملف الصور .
    - ملف للـ Jquary .

    تمام هترفع المجلد الاساسى (- lg -) الى مجلد منتداك الاساسى غالباً vb

    لو عاوز تغير المكان او اسم الملف لازم تعدل على الاستايل الاول علشان البيانات تظهر وكمان تعدل على القالب نفسه لروابط الصور .




    بعد كدا تاخد القالب اللى تحت دا وتحطه فى اول الهيدر .

    كود PHP:
        <td class="alt2" nowrap="nowrap" style="padding:0px">
            <!-- 
    login form -->
            <
    form action="login.php?do=login" method="post"  onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password,  vb_login_md5password_utf, $show[nopasswordempty])">
            <
    script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
            <table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="0">
            
            <tr>
                <td class="loginfont" style="white-space: nowrap;"><label for="navbar_username">
                <img src="lg/img/user.png" alt="اسم المستخدم"/></label></td>
                <td><a><input type="text" class="dinput"  style="font-size: 11px;" name="vb_login_username" id="navbar_username"  size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="$vbphrase[username]"  onfocus="if (this.value == '$vbphrase[username]') this.value = '';"  /></a></td>

                <td class="loginfont" nowrap="nowrap"><p class="defaultP">
        <a><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1"  tabindex="103" id="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c"  style="margin-right:20px;"><label for="soccer_like">
    <img src="lg/img/rme.png" alt="تذكرني"/></label></a></p></td>
            </tr>
            <tr>
                <td class="loginfont"><label for="navbar_password">
                <img src="lg/img/pass.png" alt="كلمة المرور"/></label></td>
                <td><a><input type="password" class="dinput"  style="font-size: 11px" name="vb_login_password" id="navbar_password"  size="10" tabindex="102" /></a></td>
                <td><a><input type="submit" class="dbutton"  value=" "  tabindex="104" accesskey="s" /></a></td>
            </tr>
            </table>
            <input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
            <input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />
            <input type="hidden" name="do" value="login" />
            <input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
            <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />
            </form>
            <!-- / login form -->
        </td>
    </if>
    </tr>
    </table>
    <!-- / breadcrumb, login, pm info -->


    </div>
    </div></div>
    <!--/ Code by m.daoud -->
    بعد كدا نشيل تسجيل الدخول من الناف بار لو عندك فى حته تانيه مع نفسك بقى

    او (- ارفق القالب ونعدلهولك -)

    هتفتح لوحه تحكم منتداك وتعمل التالى


    هتخش على

    [ الاستايلات والقوالب ]

    هتختار منها

    [ البحث فى القوالب ]

    هتبحث عن

    [ Navbar ]



    ناخد نسخة إحتياطية

    نبحث عن

    [<if condition="$show['member']"> ]

    لاقيته طيب كويس خليك فاكر مكانه بقى

    نبحث تانى عن


    [<!-- / login form --> ]


    كويس هات بقى الاتين وما بينهم وامسحهم


    احفظ بقى بس يا سيدى روح بقى جرب رئيسية الاستايل


    [​IMG]


    الملفات.zip - 172.89 KB


    [​IMG]
     
  2. ahmed_hack

    ahmed_hack Developer

    الأنتساب:
    ‏8 مارس 2012
    المشاركات:
    51
    الإعجابات المتلقاة:
    2
    نقاط الجائزة:
    8
    الوظيفة:
    hack and games
    الإقامة:
    الاردن
    نظام التشغيل:
    Linux
    رد: قالب تسجيل الدخول بالـ Css _&_ Jquary بطريقه جديدة

    وعليكم السـّلام ورحمة الله وبركاته ،

    مـاشـاءَ الله تـبـاركّ الله ، مـوضـوع مُميز
     
  3. ( xP )

    ( xP ) DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏10 مارس 2012
    المشاركات:
    132
    الإعجابات المتلقاة:
    2
    نقاط الجائزة:
    18
    الإقامة:
    IQ-TAM
    رد: قالب تسجيل الدخول بالـ Css _&_ Jquary بطريقه جديدة

    تسلم يمينك ياحبيبي مجهود عظيم ألف شكر ياغالي
     
  4. مستريح البال

    مستريح البال Developer

    الأنتساب:
    ‏10 مارس 2012
    المشاركات:
    27
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    1
    رد: قالب تسجيل الدخول بالـ Css _&_ Jquary بطريقه جديدة

    مشكور يآ قلبي ..؟!
    إلى الأمام في شروحآتك الحصريه
    ننتظر جديدك وجآري التقييم وبقوه ..؟!
     
حالة الموضوع:
مغلق

مشاركة هذه الصفحة