حالة الموضوع:
مغلق
  1. Mr Bl4Ck H4cK3r

    Mr Bl4Ck H4cK3r Developer

    الأنتساب:
    ‏11 مارس 2013
    المشاركات:
    52
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    6
    الوظيفة:
    طالب
    الإقامة:
    Internet
    بسم الله الرحمن الرحيم

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


    مشكلة كنت أستخدم هذا الكود في أي إندكس صفحة وكان شغال

    <HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>
    TEST 01
    </TITLE>
    </HEAD>
    <BODY>
    <IMG SRC="image.jpg">
    </BODY>
    </HTML>

    لكنه الأن لا يجعل الصورة بحجم الصفحة مع إنه كان شغال في الأول، بحثت ولقيت الكود دة
    html {
    background: url(images/bg.jpg) no-repeat center center fixed;
    -
    webkit-background-size: cover;
    -
    moz-background-size: cover;
    -
    o-background-size: cover;
    background-size: cover;
    }


    ولم ينفع، ياريت اللي يعرف كود html لجعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة يفيدني وشكراً


     
  2. JORDAN 8

    JORDAN 8 DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏16 يوليو 2013
    المشاركات:
    133
    الإعجابات المتلقاة:
    4
    نقاط الجائزة:
    18
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    ممكن ترفع الصوره حتى اجرب

    هنا اكواد css

    كود PHP:
    html {
    backgroundurl(images/bg.jpgno-repeat center center fixed;
    -
    webkit-background-sizecover;
    -
    moz-background-sizecover;
    -
    o-background-sizecover;
    background-sizecover;
    }
     
  3. JORDAN 8

    JORDAN 8 DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏16 يوليو 2013
    المشاركات:
    133
    الإعجابات المتلقاة:
    4
    نقاط الجائزة:
    18
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    شوف المرفقات عملت مثال​
     

    الملفات المرفقة:

    • IQ-TEAM.zip
      حجم الملف:
      674 بايت
      المشاهدات:
      7
  4. Mr Bl4Ck H4cK3r

    Mr Bl4Ck H4cK3r Developer

    الأنتساب:
    ‏11 مارس 2013
    المشاركات:
    52
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    6
    الوظيفة:
    طالب
    الإقامة:
    Internet
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    شكراً لمرورك أخي، ولكن لو لاحظت إنا قولت إني جربت هذة الأكواد ولم تنفع، و هذة هي الصورة جرب عليها لعل وعسى :{s}:
     

    الملفات المرفقة:

  5. Mr Bl4Ck H4cK3r

    Mr Bl4Ck H4cK3r Developer

    الأنتساب:
    ‏11 مارس 2013
    المشاركات:
    52
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    6
    الوظيفة:
    طالب
    الإقامة:
    Internet
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    للأسف لم أفهم بعض الأكواد، ممكن تعملي الصورة المرفقة بحجم الصفحة ؟ :{s}:
     
  6. JORDAN 8

    JORDAN 8 DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏16 يوليو 2013
    المشاركات:
    133
    الإعجابات المتلقاة:
    4
    نقاط الجائزة:
    18
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    حبيبي انا وضعت مثال الصوره الي عندك الدقه مش عاليه

    لاحض

    [​IMG]

    دي صورتك

    [​IMG]
     
  7. JORDAN 8

    JORDAN 8 DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏16 يوليو 2013
    المشاركات:
    133
    الإعجابات المتلقاة:
    4
    نقاط الجائزة:
    18
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    لو عاوز انا اعملك صوره بدقه عاليه انا حاضر واجهز الاندكس
    بس قلي شو تريد اكتب بالاندكس

    انا اوضحلك الكود
    ده كود CSS
    كود PHP:
    html {
            
    backgroundurl(http://img95.xooimage.com/files/1/d/f/wallpaper-1645509-42bb34b.jpg) no-repeat center center fixed;
            
    -webkit-background-sizecover;
            -
    moz-background-sizecover;
            -
    o-background-sizecover;
            
    background-sizecover;
    }
    .
    fo{
        
    background-color:#CCCCCC; border:1px solid gray; width:400px; margin:auto; text-align:center; font-family:Tahoma; font-size:11px; padding:10px;
        
    -moz-border-radius:1em;
    -
    webkit-border-radius1em
    }
    ده رابط الخلفيه

    كود PHP:
    backgroundurl(هون رابط الصوره)
    الكود كامل يكون

    كود PHP:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <
    html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head>
    <
    meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
    <
    title>IQ-TeaM</title>
    <
    style>

    html {
            
    backgroundurl(هون رابط الصورهno-repeat center center fixed;
            -
    webkit-background-sizecover;
            -
    moz-background-sizecover;
            -
    o-background-sizecover;
            
    background-sizecover;
    }
    .
    fo{
        
    background-color:#CCCCCC; border:1px solid gray; width:400px; margin:auto; text-align:center; font-family:Tahoma; font-size:11px; padding:10px;
        
    -moz-border-radius:1em;
    -
    webkit-border-radius1em
    }
    </
    style>
    </
    head>

    <
    body>
    <
    br>
    <
    br>
    <
    br>
    <
    br>
    <
    br><br><br><br><br>
    <
    div class="fo">
    WWW.IQ-TEAM.ORG
    </div>



    </
    body></html>
    اذا حاب تكب كلام
    <div class="fo">
    Network IQ-TeaM
    </div>
     
  8. JORDAN 8

    JORDAN 8 DeveloPer Plus

    الأنتساب:
    ‏16 يوليو 2013
    المشاركات:
    133
    الإعجابات المتلقاة:
    4
    نقاط الجائزة:
    18
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    عملت لك اندكسين واحد ثابت والثاني متحرك
    ان شاء الله يعجبنك !!:{
     

    الملفات المرفقة:

  9. Mr Bl4Ck H4cK3r

    Mr Bl4Ck H4cK3r Developer

    الأنتساب:
    ‏11 مارس 2013
    المشاركات:
    52
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    6
    الوظيفة:
    طالب
    الإقامة:
    Internet
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    حبيبي تسلملي يا غالي وعلى راسي تصميماتك، راح أبعتلك إضافة i:q^:!$^@
     
  10. آبو هاجر

    آبو هاجر <img border="0" src="http://www.iq-team.org/vb/ima ExpErt DeveloPer

    الأنتساب:
    ‏26 ديسمبر 2011
    المشاركات:
    9
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    1
    الوظيفة:
    لايوجد حاليآ
    الإقامة:
    iN The WorlD
    رد: مشكلة جعل صورة في الإندكس بحجم الصفحة بال html

    ماقصر اخونا جوردن8

    توضيح بسيط كمان &:"
    كود PHP:
    <title>IQ-TeaM</title>
    عنوان الصفحه title

    مثال IQ-TeaM اسم الصفحه

    اما بالنسبه للـ background: url

    ضع رابط الخلفيه الثابته
    كود PHP:
    backgroundurl(هون رابط الصوره)
    اما بالنسبه للـfo

    هذا كلاس الاستدعاء للكلام

    كود PHP:
    }
    .
    fo{
        
    background-color:#CCCCCC; border:1px solid gray; width:400px; margin:auto; text-align:center; font-family:Tahoma; font-size:11px; padding:10px;
        
    -moz-border-radius:1em;
    -
    webkit-border-radius1em
    }
    هنا خواص css للكلاس "fo"

    اللون
    كود PHP:
    background-color:#CCCCCC
    هنا معناها الكلام يضهر في منتصف الصفحه
    والـ Tahoma الخط
    كود PHP:
    width:400pxmargin:autotext-align:centerfont-family:Tahoma;
    حجم الخط
    كود PHP:
    font-size:11px
    وهنا استدعاء للكلاس "fo"
    كود PHP:
    <div class="fo">
    WWW.IQ-TEAM.ORG
    </div>
    اغلاق الصفحه
    كود PHP:
    </body></html
     
حالة الموضوع:
مغلق

مشاركة هذه الصفحة